Krabičková dieta se jeví jako ideální řešení

Věříte, že dělená strava je geniální způsob jak zhubnout? Slyšeli jste, že krabičková metoda už pomohla zhubnou mnoha lidem? Myslíte si, že to je celosvětový trend v oblasti hubnutí?  Ano, jistě. Dělená strava a její docela půvabná a moderní metoda s krabičkami má své výsledky. Každá věc má ale vždy svoji druhou stránku. Je jasné, že krabičková dieta není pro každého. Příjemný fakt, že každý den dostanete krabičku s přesně vymezeným jídlem zastiňuje, že tato metoda je dosti finančně náročná. Ale nezoufejte, vždy existuje nějaké řešení, které Vám bude vyhovovat. Je ale důležité mít ty správné informace a dobře se rozhodnout.

Krabičková dieta vychází z metody dělené stravy

Kila jdou dolů, žádná posilovna, žádné větší hladovění. Ano, takto se tváří krabičková dieta. Vše si dopředu předplatíte a pak se již o nic nestaráte. Na každý den dostanete v krabičkách pět porcí jídla. Ty si jednoduše ohřejete a sníte. V propagačním letáčku krabičková dieta se uvádí, neuvěřitelných pět kilo dolů. V krabičkách samozřejmě nenajdete knedle, vepřo, zelo nebo kyprý dort z narozeninové oslavy. Obsahují jídlo s velmi nízkou hodnotou kalorií. Krabičková dieta Vám umožní jíst zdravě a vyváženě, ale nesmíte se spustit s Vaší ledničkou, ta je pro Vás kromě studených nápojů uzavřena. Vy máte pevně předepsaný režim, který samozřejmě všem nemusí vyhovovat. Ale řešení, jak zhubnout naleznete i jinde.

Krabičková dieta nenabízí změnu Vašeho životního stylu

A to je právě ta chyba. Abyste měli dlouhodobě štíhlou postavu, je nutné jít k jádru věci a přehodnotit od základu Vaše stravovací návyky. Krabičková metoda je jen další forma diety, kdy se jedná o poměrně komplikovaný a složitý výběr potravin. O poznání snazší je obrátit se na výživového poradce a nechat si sestavit individuální plán, který plně nahradí všechny krabičky. Poradce s Vámi komunikuje po telefonu a je Vám vždy na blízku. Dám Vám jeden vynikající tip, který by Vám mohl pomoci k dokonalé postavě. Kontaktujte nezávazně na internetových stránkách bezpecne-hubnuti.cz poradce přes zdravý životní styl a vyplňte jednoduchý formulář.

 

Neodkládejte Vaše rozhodnutí a obraťte se na poradce přes zdravý životní styl ještě  dnes. Rád Vám zodpoví Vaše dotazy a poradí, jak shodit Vaše přebytečná kila. Navždy.

Přejít nahoru