Masáže

Ulevte svému tělu a dopřejte mu relaxaci a masáž. Máme pro vás nabídku thajských masáží v příjemném prostředí a s profesionálními maséry.

Získejte energii příjemnou masáží
Masáže v thajské variantě jsou velmi účinnou formou meditace a léčby. Velmi se liší od klasických masáží, a to zejména tím, že jsou zaměřeny opravdu na každý kousek vašeho těla. Technikou masáže je tlak na body těla, následné prohýbání a masírování. K masáži využívají naši maséři dlaně, palce, předloktí, paty i kolena. Vašemu tělu dodávají těmito body a masáží energii a léčí tak postižená místa.

Uvolněte se při tradiční thajské masáži
Naše tělo je nejvíce zatěžováno v oblasti zad, šíje a nohou. Ztuhlost a bolest v těchto partiích má za příčinu další negativní vlivy na naše tělo, jako jsou vyčerpání, stres, migrény apod. A proto je výhodou využít thajských masáží k uvolnění a odstranění těchto obtíží. Masáže nejsou zaměřeny pouze na pohybový systém, ale vstupují do hloubky těla, příjemnou atmosférou, meditací a profesionální prací našich masérů se budete cítit opravdu jako v ráji.

Masáže pro každého v Thajském ráji
Nabízené typy masáží najdete na našich internetových stránkách včetně cenové relace. Lze u nás zakoupit dárkové poukazy na masáže. Obdarujte vaše známé dokonalou a zcela bezkonkurenční masáží v thajském stylu. Relaxační masáže pro všechny, kteří chtějí udělat něco pro své zdraví, snížit napětí a stres. Objednejte se na uvolňující tradiční thajskou masáž a vychutnejte si proceduru léčebné masáže.

Přejít nahoru