Pokladny, které zvýší prodej

Nejste spokojeni se současnými podmínkami prodeje ve Vašem obchodu? Jsou Vaše pokladny pomalé, a tak nedokážete odbavit dostatečný počet zákazníků? Spolehli jste se na pokladní systémy, ovšem ony namísto plynulého provozu neustále kolabují? Nebo chcete dokonalé registrační pokladny OpenBravo, které Vás nepřijdou na mnoho peněz? Na všechny otázky naleznete odpověď a snadné řešení, podíváte-li se na nabídku společnosti Artex. Jednoduché a efektivní pokladny pro jednu prodejnu, nebo celoplošné pokladní systémy pokrývající síť prodejny, Artex má varianty pro všechny. Přečtěte si o možnostech, které zvyšují prodej.

Pokladní systémy do všech prodejen

První krok pro správný výběr by se měl odvíjet od sumarizace funkcí a potřeb, které budete potřebovat. Jiné podmínky budou mít mezinárodní síťové prodejny, pro něž je důležitá komunikace s centrálou nebo kontrola zaměstnanců, jiné požadavky budou mít obchody s jednou prodejnou, kterým budou skvěle vyhovovat registrační pokladny OpenBravo. Proto prvně zvažte, co všechno od pokladny očekáváte. Jako určité vodítko nabízíme funkce, které by měly pokladní systémy splňovat:

  • – identifikace čárových kódů
  • – možnost prodeje přes internet
  • – kategorizace zboží do příslušných skupin
  • – možnost získat neomezený číselník
  • – schopnost sledování prodeje zboží
  • – vést přehledné statistiky

Pro obchody s více než jednou prodejnou bychom dále doporučili tyto vlastnosti:

  • – provoz v režimu on-line i off-line
  • – možnost markovat více prodejů najednou
  • – flexibilní integrace akčních nabídek a zákaznických karet
  • – integrace s e-shopem
  • – zapracování vratek zboží

Nevíte si rady. Poraďte se s odborníky.

Rozhodli jste se po zvážení všech výše zmíněných výhod změnit nevyhovující pokladnu za fungující. Obraťte se na specialisty společnosti Artex, která nabízí registrační pokladny OpenBravo a důmyslné pokladní systémy Futura4Retail. Odborníci v Artex vyhodnotí Vaši situaci a doporučí Vám odpovídající systém. Naprostou samozřejmostí je také poskytnutí vhodné pokladny. Zde můžete vybírat mezi klasickými klávesnicovými, nebo moderními dotykovými.

Investujte do rozvoje prodejny

Peníze vložené do pokladních systémů jsou velmi dobrou investicí s takřka okamžitou návratností. Díky podrobným statistikám budete moci strategicky rozhodovat o prodejních strategiích. Získáte přehled o zaměstnancích a jejich výkonu. Budete moci prodávat na internetu a navíc expandovat do zahraničí a přitom nemuset složitě transformovat celý software. Pro jednu prodejnu doporučujeme registrační pokladny OpenBravo, pro více prodejen zase pokladní systémy Futura4Retail. To vše podpořeno výkonými a stabilními pokladnami. Zajistěte stabilní zázemí Vašim prodejnám a získejte jistotu perfektního pokladního servisu, na který se budete moci absolutně spolehnout.

Přejít nahoru