Elektrokola? Vyšlápněte i ten nejvyšší kopec!

Jste již starší, ale rád sportujete? Potřebujete si postupně vypracovat fyzičku, ale nerad zůstáváte za ostatními pozadu? Jezdíte na dlouhé vzdálenosti a nechce se Vám kvůli každému dobíjení navigačního systému nebo telefonu sesedat z kola? Elektrokola jsou ideálním řešením jak pro velké sportovce, tak pro starší klienty nebo zákazníky, kteří se teprve potřebují dostat do formy. Elektrokola Vám díky svému podpůrnému motoru umožní vyšlápnout jakýkoliv kopec, odpočinout si kdykoliv během cesty nebo pohodlně nabíjet telefon či navigační systém. Seznamte se s naší nabídkou!

Elektrokola špičkou na světovém trhu

Elektrokola e-totem fungují na trhu od začátku sezóny roku 2011, ale již nyní na něm zaujímají přední místo. Elektrokola e-totem jsou vyvíjena v České republice, avšak jejich výroba probíhá pod českým dohledem na čínském trhu. Důkazem prvotřídní kvality není pouze to, že se naše firma umístila v roce 2010 na druhém místě mezi nejlepšími výrobci kol v Číně, avšak také fakt, že i na domácí půdě disponujeme nejširší sítí prodejců čítající 70 prodejních míst. A proč si vybrat elektrokola právě u nás?

–          nabízíme elektrokola městská, skládací, turistická, retro, horská a veškerý doplňkový sortiment

–          seznamte se s nabídkou 20 modelů v různých cenových kategoriích od ekonomických po luxusní typy

–          elektrokola jsou vybavena značkovými díly a obsahují USB konektory pro nabíjení, akcelerační páčku a automatické řízení podpory motoru

–          jednotlivé díly elektrokola můžete nakoupit najednou nebo dokupovat postupně a velmi jednoduše je složit

–          poskytujeme perfektní zákaznický a poradenský servis

–          Přijďte si naše elektrokola vyzkoušet zcela bezplatně a vyberte si to pravé!

Vyzkoušejte si elektrokola na vlastní kůži!

Uvažujete o koupi elektrokola, ale s jeho koupí stále ještě váháte? Přijďte si naše elektrokola vyzkoušet a objevte na vlastní kůži, jak zábavná a pohodlná může jízda být. V případě, že si elektrokola půjčíte na jednu hodinu, zkušební jízdu Vám poskytneme zcela bezplatně a rádi Vám i poradíme s Vaším finálním výběrem. Neváhejte tedy a rozhodněte se pro elektrokola, se kterými dojedete do cílové rovinky vždy jako první!

Přejít nahoru