Jak zhubnout a nezničit si zdraví?

Každý, kdo kdy držel nějakou tu dietu, na začátku vždy pevně věří, že to konečně bude ta pravá, která zázračným způsobem zajistí dlouhodobě štíhlou postavu. Zázrak se ale nikdy nestal. Shozená kila se opět vrátila a tak to jde stále dokola. Nekonečné hladovění, a pak rozčarování. Všechny ty diety navíc mají velmi nepříznivý účinek na Vaše tělo. Upřednostňování a omezování některých živin není pro tělo to pravé, ba naopak, může dojít k selhání jater a ledvin, zvýšení cholesterolu v krvi či tvorbě akné a vyrážek. Řeknete si, ale jak zhubnout? Řešení je zde, ale stojí někde jinde, mimo Atkinsonoviny, bílkovinové, ananasové či jaké diety. Musíte na to jít jinak! Obraťte se s otázkou jak zhubnout na výživového poradce a od základu změňte Váš jídelníček a celkovou životosprávu.

 

Výživový poradce Vám poradí jak zhubnout

Ano. Zdraví životní stylsprávná výživa, tam leží odpověď. Jen tak na okraj, abyste viděli, že to nejsou žádné čáry, ale věci, o kterých víte, jen je stačí správně poskládat. Jezte malé porce každé 2 – 3 hodiny, vyvarujte se smažených a tučných jídel, dávejte přednost libovému masu, ke každému jídlu si dejte zeleninu nebo ovoce, pijte dva litry tekutin denně a omezte solení a koření. Nezapomínejte na bílkoviny a aktivně se hýbejte. Výživový poradce Vám sestaví individuální plán jak hubnout. Komunikuje s Vámi po telefonu a stále je Vám radou a pomocí na blízku, ne jak je to v případě dietologické poradny.

Dám Vám ještě jeden vynikající tip, který Vám pomůže k prvnímu kroku jak zhubnout. Kontaktujte nezávazně na internetových stránkách bezpecne-hubnuti.cz poradce přes zdravý životní styl a vyplňte jednoduchý formulář.

 

Neodkládejte Vaše rozhodnutí a obraťte se na poradce přes zdravý životní styl ještě  dnes. Rád Vám zodpoví Vaše dotazy a poradí, jak shodit Vaše přebytečná kila. Navždy.

Přejít nahoru