Optimální dieta má své příznivce i odpůrce

Hledáte dietu, která by Vám konečně pomohla? Už jste zkusili všechno a stále nic? Stále bojujete o Vaši štíhlou postavu? Pak možná tyto řádky budou pro Vás inspirací. Nová metoda polských vědců Dr. D´Adamo a Dr. Kwaśniewského rozvířila stojaté vody v oblasti dietologie. Přišel s novým tipem diety, kterou označuje jako Optimální dietu a nabízí rychlé shození kil, a to již za pár dnů. To se snadno řekne, hůř ale provede. Jak dieta obstojí v dlouhodobém horizontu, a co na ni říkají odborníci přes zdravý životní styl? Když ale nezafunguje Optimální dieta, nezoufejte, vždy existuje nějaké řešení jak zhubnout. Je ale důležité mít ty správné informace a dobře se rozhodnout.

Optimální dieta uvádí odborníky přes zdravý životní styl v šílenství

Ano. Další zázračná dieta, která slibuje rychle kila dolů, je zde. Ale co když je to pravda? Tak se jí pojďme podívat na zoubek. Tato dieta je údajně vědecky ověřena. Ale jak vlastně funguje? Co musíte udělat, abyste přišli o přebytečné kilogramy? Optimální dieta tvrdí, že člověk, aby skutečně zhubl, měl by přijímat bílkoviny, tuky a sacharidy v poměru 1 – 2,5 – 0,5 až 1-3, 5 – 0,5. Když ta čísla shrneme, tak to zjednodušeně znamená, že byste měli konzumovat především tuky, a to nejlépe tepelně upravené a vyvarovat se sacharidům včetně ovoce. Nevím, nevím. Optimální dieta stanovuje ideální poměr látek a přesný objem je napočítán dle ideální váhy. K doporučeným potravinám patří sýry, vajíčka, tučné vývary, chrupavky, vnitřnosti a všechno maso – nejlépe tučné vepřové a uzeniny, také ryby, a to i v konzervě, tučná drůbež, máslo, živočišné tuky, zelenina a houby, tekutiny, ořechy, majonéza a  koření. Naopak se dle optimální diety vyvarujte cukru a sladkostem, nejezte ovoce, rýži, brambory, chléb a pečivo.

Optimální dieta nenabízí zdravé hubnutí

Pokud i Vám přijde optimální dieta jako aprílový žert, obraťte se raději s pomocí jak zdravě zhubnout, a přesto se netrápit hladem na výživového poradce. Investice do kvalitního programu, který Vám stanoví individuální plán a nabídne odborné konzultace se vyplatí a výsledky jsou prokazatelné a dlouhodobé. Poradce s Vámi komunikuje po telefonu a je Vám radou i pomocí na blízku. Dám Vám ještě jeden vynikající tip, který Vám pomůže k dokonalé štíhlé postavě. Kontaktujte nezávazně na internetových stránkách bezpecne-hubnuti.cz poradce přes zdravý životní styl a vyplňte jednoduchý formulář.

 

Neodkládejte Vaše rozhodnutí a obraťte se na poradce přes zdravý životní styl ještě  dnes. Rád Vám zodpoví Vaše dotazy a poradí, jak shodit Vaše přebytečná kila. Navždy.

Přejít nahoru