Hubnutí po porodu ano, ale v souladu s principy zdravé výživy

Chcete mít po poradu zpět Vaši krásnou a štíhlou postavu? Nepodařilo se Vám během kojení shodit přebytečná kila? Nechcete ohrozit špatně zvolenou dietou zdraví Všeho dítěte?

Pak je nejlepším řešením obrátit se na odborníky přes zdravou výživu. Pomohou Vám sestavit individuální plán, který akceptuje všechny ukazatele a myslí v prvé řadě na zdraví Vašeho dítěte. Zajistí pro Vás i Vaše dítě dostatečné množství živin, ale současně Vám pomůže shodit nabrané kila, která jste získala během těhotenství. Nezoufejte nad přebytečnými kily, vždy existuje nějaké řešení, které Vám bude vyhovovat. Je ale důležité mít ty správné informace a dobře se rozhodnout.

Hubnutí po porodu bývá často velmi komplikovaná záležitost

Jsou maminky, které hubnutí po porodu neřeší, protože přebytečná kila ztratily již během kojení. Některým však kila zůstala, ale chtějí s tím něco dělat. Mnohé ženy také cítí, že by potřebovaly po porodu celkově revitalizovat své tělo a chtějí změnit i svůj životní styl a stravovací návyky. A to je dobře! Zde je právě ukryt klíč k dobré postavě. Je naprostý nesmysl nasadit ihned po porodu jakoukoli drastickou dietu. Vždyť při kojení se zvyšuje spalování energie o 2000 – 2500 kilojoulů, a mléko navíc musí obsahovat dostatek bílkovin, tuků a minerálu. Strategie hubnutí po poradu musíte jednoznačně stavět na principech zdravého životního stylu. Nejde jen o Vaše zdraví, ale o zdraví Vašeho dítěte.

Hubnutí po porodu na základě rad odborníků

Investice do hubnutí po porodu na základě individuálního plánu, který Vám sestaví odborník přes zdravou výživu se jednoznačně vyplatí. Na rozdíl od dietologické poradny s Vámi poradce komunikuje po telefonu, a tak se můžete plně věnovat Vašemu dítěti a nemusíte nikam docházet a čekat frontu v čekárně. Poradci také můžete kdykoli zavolat, je Vám radou i pomocí stále nablízku. Dám Vám jeden vynikající tip, který by Vám při rozhodování mohl pomoci. Kontaktujte nezávazně na internetových stránkách bezpecne-hubnuti.cz poradce přes zdravý životní styl a vyplňte jednoduchý formulář.

 

Neodkládejte Vaše rozhodnutí a obraťte se na poradce přes zdravý životní styl ještě  dnes. Rád Vám zodpoví Vaše dotazy a poradí, jak shodit Vaše přebytečná kila. Navždy.

Přejít nahoru