Trička s vlastním potiskem

Nahlédli jste do naší reklamní nabídky na trička s vlastním potiskem a oslovily vás některé z vyznačených typů? Pokud ano, pak neváhejte a objednejte si u Attack Promotion reklamní trička s vlastním potiskem za skvělé ceny.

Kolekce triček s vlastním potiskem
Trendy, moderní, stylové a originální trička s vlastním potiskem přizpůsobené vaší objednávce naleznete u Attack Promotion. Pro reklamní účely maximálně poslouží tričko s vlastním potiskem. Zakázková výroba a tisky na textil jsou popsány v našem katalogu textilu a v sekci brandning. Na našich webových stránkách naleznete produkty s fotogalerií či ukázky realizovaných zakázek.

Značková trička s vlastními potisky
Tričko s vlastním potiskem si vybírají společnosti, týmy, školní instituce či sponzoři. Ke splnění správného účelu reklamního typu si můžete vybrat provedení triček s vlastním potiskem. Značková trička originálních výrobců pod jmény Russel, Fruit of the Loom, Nike, Stadman, Gildman a další, v různých střihových variantách, barevné paletě a dětských, dámských i pánských modelech najdete v pestré nabídce od Attack Promotion.

Vyberte si originální tričko s vlastním potiskem
Na trička s vlastním potiskem využíváme sítotisků, 3D tisků, výšivek, nažehlovacích etiket, typů tisku Flex a Flok atd. Vybírat můžete opravdu ze široké nabídky. Ceny jsou uzpůsobeny množstevní objednávce. Originální trička s vlastním potiskem na vás čekají u Attack Promotion.

Přejít nahoru