Druh nové rozkoše

Druh nové rozkoše

Jestli se trápíte s tím, co nového s partnerem či partnerkou podniknout v oblasti sexu a sexuálního vzrušení, vyzkoušejte pomůcky, které jste doposud nezkusili. Je jich vskutku mnoho a vy sami si můžete vybrat odvětví, které vás bude nejvíce vzrušovat. Někdo používá hmotné pomůcky a jiní se třeba oddávají opojení mysli. Tím opojením mysli mám na mysli opiáty, které nejsou v malém množství škodlivé a které dokážou navodit atmosféru, po které toužíte. Takovou atmosféru vám můžou navodit čichače poppers. Pokud jste o nich doposud neslyšeli, jedná se o lahvičku s napuštěnou tekutinou, která působí na náš mozek tím způsobem, že tělo a mysl vzrušuje. U každého uživatele je to však individuální. Někdo radši jiný přípravek poppers a ostatním stačí třeba levný poppers, který může být i přesto velice účinný. Nebojte se experimentovat.

Účinky lahvičky

Velmi důležitou součástí před prvním i nastávajícím používáním lahvičky s poppers jsou důležitá bezpečnostní pravidla. Nesmíte se čichače nadechnout přímo z lahvičky ale nejlépe z látkového kapesníčku, do kterého obsah maličko nakapete. Po vdechnutí většího množství se vám může udělat nevolno, dostaví se případné bolení hlavy apod. Poppers je neslučitelný s alkoholem, proto si dávejte pozor. Nadále nevystavujte lahvičku ( i zavřenou) do místnosti, kde se mohou vyskytovat malé děti. Obsah lahvičky i po opětovném zavřená neustále malinko uniká a jeho účinky na dětské tělo mohou být nepěkné.

Kde koupit poppers? No přeci na místech tomu určených. Kde jinde než v sexshopu. Tento výrobek si nemohou koupit mladí do 18 let. Proto i s internetovým prodejem mohou být problémy. Avšak u starších ne. A na internetu obvykle naleznete i levnější druhy poppers než kdekoliv jinde. Poppers je známý již po mnoha zemích. A mnozí si ho nemohou vynachválit.

Přejít nahoru