Hodiny

Vybavujete si byt, dům či kancelář a sháníte moderní, vkusné a ne příliš drahé hodiny, které by rozjasnily holé stěny? V našem Hodinářství.cz vám nabízíme hodiny různých druhů, velikostí, barev, materiálů a s různými funkcemi. Navštivte náš nově vytvořený a přehledný eshop a jistě si vyberete ty správné hodiny pro váš domov.

Hodiny do každého bytu i domu
Záleží zejména na vašem vlastním vkusu a také na použitelnosti a funkčnosti, kterou mají hodiny plnit. Vybírat je opravdu z čeho a účel vám splní téměř každé hodiny, avšak vkusným doplňkem již všechny být nemusí. Máme pro vás připravené např. nástěnné hodiny moderní či naopak dětské, dále digitální hodiny, dřevěné, kovové, plastové či skleněné. Pro fajnšmekry nabízíme např. hodiny řízené signálem, kyvadlové hodiny – pendlovky či podlahové stojací hodiny.

Hodiny za nejnižší ceny
Snažíme se dodávat vám co nejkvalitnější produkty na trhu a také za výhodných cenových podmínek. Na veškeré hodiny garantujeme záruku nejnižší ceny na trhu. Naše firma má tradici již od roku 1990, a proto již známe své klienty a jejich požadavky na kvalitu a cenu. Objednané zboží v našem eshopu dodáváme do 3 dnů po obdržení platby nebo můžete využít online platbu kartou. Také naše kamenná prodejna v Jičíně je vám plně k dispozici, abyste si produkty mohli z blízka prohlédnout či osobně vyzvednout.

Těšíme se na vaši návštěvu u nás na prodejně v Jičíně!

Přejít nahoru