Nástěnné hodiny

Nástěnné hodiny tvoří doplněk každého bytu, domu, kanceláře či ordinace. Většinou se nástěnné hodiny nacházejí v obytných místnostech či kuchyni. Také záleží na účelu použití, zda mají hodiny tvořit pouze estetický dojem a zvelebit holou stěnu či mají mít opravdu účel určování času. V tom případě je také důležité umístění v příslušné místnosti.

Nástěnné hodiny vybírejte v Hodinářství.cz
V našem nově vytvořeném a vylepšeném Eshopu www.hodinarstvi.cz vybírejte z množství druhů, velikostí, materiálů a typů nejen pro nástěnné hodiny. V naší nabídce naleznete hodiny, digitální, dřevěné, kovové, plastové, skleněné či speciální hodiny. Na všechny hodiny platí 2 roky záruka a také poskytujeme záruku nejnižší ceny na trhu! Naše ceny a ostatní podmínky vás mile překvapí. Také můžete využít naší kamennou prodejnu v Jičíně, kde fungujeme již od r. 1990.

Hodiny pro každého
Každý si u nás vybere ty správné hodiny do svého bytu či domu. Máme ty nejoblíbenější a nejvkusnější designové kousky, které trh nabízí. Většinu produktů máme skladem a doba dodání je max. 2 dny. Pokud jste si i tak nevybrali či sháníte něco konkrétního, neváhejte nás kontaktovat, uděláme maximum pro vaši spokojenost.

Nabízíme nejen nástěnné hodiny, ale také pánské a dámské hodinky, budíky a meteostanice.

Přejít nahoru