Barevné čočky

Barevné čočky

Nelíbí se vám barva vašich očí a chtěli byste alespoň pro pár významných událostí a okamžiků mít svou vysněnou barvu očí? V eiffel optic pro vás máme rychlé a účinné řešení! Pořiďte si barevné čočky, které změní barvu vašich očí. Nemusíte běžně kontaktní čočky nosit, a přesto si můžete dopřát zajímavou změnu. Vaše okolí bude jistě nadšeno!

Barevné čočky nakupujte v eshopu eiffel optic
Pokud si nepotřebujete čočky vyzkoušet a máte již jasno, které jsou pro vás ty pravé, využijte rychlosti objednání z pohodlí vašeho domova a nakupujte v našem přehledném eshopu na adrese www.eshop.eiffeloptic.cz. Máme zde pro vás připravené různé druhy a značky nejen barevných kontaktních čoček.

Naše pobočky jsou vám k dispozici
Nevíte, které barevné čočky si vybrat? Pak jsme tu pro vás vždy připraveni vám poradit v našich 24 pobočkách po celé ČR, neváhejte a navštivte nás. Náš zkušený personál se o vás postará a poradí vám také se správnou aplikací čoček. Zdarma poskytujeme tyto zákaznické služby a také vám preventivně vyšetříme váš zrak. Jednotlivé pobočky naleznete také na našem firemním webu www.eiffeloptic.cz , většina se nachází ve velkých nákupních střediscích nebo centrech větších měst. Tradice od roku 1991 mluví za naše zkušenosti!

 

Přejít nahoru