Dermatologie Praha pro krásnou a zdravou pokožku

Toužíte po přirozeně krásné a zdravé pleti? Trápí vás estetické nedostatky vaší pokožky? Chtěli byste odstranit nevzhledné tetování nebo vyhladit vrásky? Vyhledejte odbornou pomoc oddělení dermatologie Praha v Asklepionu – Klinice a institutu estetické medicíny! Poskytujeme veškeré zákroky, které moderní dermatologie a laserová medicína nabízí a to s vynikajícími výsledky potvrzenými mnohaletou zkušeností.

Dermatologie Praha je českým leaderem v estetické medicíně

Dermatologie Praha kliniky Asklepion má již patnáctiletou tradici. Za tu dobu se vypracovala do pozice jednoznačného leadera tohoto oboru v České republice, a to především díky systematické vědecké činnosti, účasti v mnoha zahraničních společnostech, vynikajícím klinickým odborníkům a především díky přístrojovému vybavení, kterému se žádné jiné centrum dermatologie v České republice ani neblíží. Známkou kvalitně poskytovaných služeb jsou také tisíce spokojených klientů, kterým oddělení dermatologie kliniky Asklepion Praha pomohlo vyřešit jejich estetické či zdravotní problémy.

Dermatologie Praha nabízí nejmodernější přístrojové vybavení

Oddělení korektivní dermatologie Praha kliniky Asklepion provádí velké množství zákroků za využití nejmodernějších typů výkonových laserů (i několika na jeden problém), díky čemuž klientům nabízí skutečně individuální přístup k jejich problému. Mezi nejžádanější laserové zákroky patří odstraňování akné, strií, žilek, tetování, stařeckých skvrn, výrůstků nebo bradavic. Dermatologie Praha také provádí stále vyhledávanější rejuvenace pleti nebo diagnostiku mateřských znamének.

Oddělení dermatologie Praha provádí i další zákroky spojené s odstraňováním nepříznivých estetických vlivů stárnutí na pokožku, jako jsou například aplikace botulotoxinu a výplňových materiálů pro vyhlazení vrásek či nejmodernější metoda omlazení pleti vlastní krevní plazmou (tzv. PRP metoda).

Pokud i vy hledáte odbornou pomoc v oblasti dermatologie, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si konzultaci! Svěřte se do péče zkušených odborníků, kteří vám pomohou zbavit se vašich dermatologických problémů jednou pro vždy!

Přejít nahoru