Zdravotní kancelárské stoličky narovnají Vaše záda

Trávíte celé dny v kanceláři u počítače, a tak máte problémy s bolestmi zad? Nemůžete se kvůli neodbytným bolestem soustředit na práci nebo v noci usnout? Seznamte se s řešením Vašich problémů! Kancelárské stoličky SpinaliS využívají speciální technologie, které drží Vaši páteř v přirozené poloze a svaly jsou neustále posilovány. Neváhejte a pořiďte si kancelárské stoličky, které byly lékařskými kapacitami uznány jako zdravotní pomůcka!

Kancelárské stoličky pomohou od bolesti

Kancelárské stoličky SpinaliS jsou na rozdíl od jiného ergonomicky řešeného nábytku jedinečné kvůli speciální pružině a podpěrce zad. Jedině kancelárské stoličky značky SpinaliS dokáží napodobit účinek zdravotních balónů a oproti nim mají výhodu v tom, že na nich můžete sedět klidně i celý den. Kancelárské stoličky posilují aktivně zádové a břišní svalstvo, a tak zlepšují Vaši fyzickou kondici. Neváhejte tedy a objednejte si kancelárské stoličky, které Vám skutečně pomohou od bolestí a nepohodlí!

A co všechno kancelárské stoličky dokáží?

  • Zdravotní kancelárské stoličky drží Vaše tělo vzpřímeně
  • uvolňují meziobratlové plotýnky a drží páteř v přirozené poloze
  • bez námahy posilují zádové a břišní svalstvo
  • eliminují bolesti zad
  • příznivě ovlivňují celkovou tělesnou kondici

Kancelárské stoličky s referancemi

Kancelárské stoličky mají řadu referencí a byly klinicky testovány zkušenými lékařskými kapacitami. Jedině kancelárské stoličky SpinaliS budou aktivně posilovat Vaše svalstvo a od bolestí Vám tak pomohou trvale. Vyberte si kancelárské stoličky, které jsou uznávány jako zdravotnická a rehabilitační pomůcka. Žijte život bez bolestí již nyní!

Přejít nahoru