EROFLY a rapidshare, každý má své výhody

Hledáš server, kde můžeš výhodně stahovat, snadno ukládat a sdílet data? Potřebuješ rychlost? Chceš si snadno vydělat kredity na stahování? Pak se proklikej na EROFLY.cz a budeš v pohodě. EROFLY stejně jako rapidshare nabízí neomezený úložný prostor pro sdílení, posílání a ukládání videosouborů a amatérských filmů. Srovnávat dnes ale oba dva servery je značně komplikovaná záležitost.

 Erofly i rapidshare se liší v mnoha ohledech

EROFLY je jednoznačně zaměřen na videosoubory, oba dva servery se také zásadně liší v systému získávání kreditu. U EROFLY oceníš přímočarou komunikaci, milé tykání, svěží funkční grafiku a absenci reklam, brzy zjistíš, že se jedná o uživatelsky velmi příjemný server. Naopak komunikace s rapidshare, který je jen v angličtině, navíc jeho systém je značně komplikovaný, bývá často problém. Jeden soubor na EROFLY může mít velikost až 4000 MB a registrací navíc dostaneš ZDARMA 1G na stahování.

Na EROFLY i rapidshere si soubory nahrávají sami uživatelé

Na EROFLY se odkazy na soubory posílají přes e-mail, ICQ, Skype nebo si je můžeš vložit na zeď svého Facebooku. Jak se získává kredit? U rapidshare se kredit kupuje paušálně na určité období, naopak  EROFLY nabízí zajímavý systém získávání kreditu, kdy čerpáš jen za stažená data. Čím více lidí o tvých souborech ví a stahuje je – tím více kreditu získáš!  V případě, že nemáš k dispozici dostatečný kredit pro stahování, je zde možnost jeho dobití, 1 GB jen za 10 Kč, a to rychle a snadno SMSkou. U EROFLY jde cena s množstvím GB dolů razantně dolů, za 500 GB zaplatíš jen 295 Kč. Některé jistě zaujme i tlačítko Erotika 18 +. Na EROFLY můžeš také využít i partnerský program, který ti umožní vydělat si nejen kredit, ale také skutečné peníze.

Vyzkoušej EROFLY právě teď, je to velmi výhodné prostředí pro stahování a nahrávání filmů a dat.

Přejít nahoru