Byty k pronájmu Praha

Zájemci o bydlení v Praze, kteří volí možnost pronájmu bytu, naleznou řadu vhodných nabídek u renomovaných realitních kanceláří. Patří k nim Happy House Rentals, která přichází každý rok s novinkami, jež jsou odzkoušené a dnes zcela běžné v západní Evropě či ve Spojených státech amerických. Je to například pronájem s opcí koupě, který se už aplikuje na bytech k pronájmu Praha.

Pronájem bytu má řadu podob
Byty k pronájmu Praha s opcí koupě je kombinací nájemního bydlení, které může po uplynutí smluvené doby přejít v bydlení vlastnické. Vybraní majitelé nemovitostí, se kterými společnost Happy House Rentals dlouhodobě spolupráce, nabídnou klientovi pronájem bytu na dobu určitou s tím, že po uplynutí této doby může nemovitost koupit za cenu sjednanou už při uzavření nájemní smlouvy. Nájemné, které mezitím majiteli bytu zaplatí, se mu odečte buď celé, nebo z části z kupní ceny.

Portfolio bytů se aktualizuje
Pronájem bytů je nekonečný koloběh, proto se portfolio bytů k pronájmu Praha u renomovaných realitních kanceláří pravidelně aktualizuje. Portfolio společnosti Happy House Rentals obsahuje stovky bytů od majitelů, s kterými realitní kancelář dlouhodobě a úspěšně spolupracuje. Mnohaleté zkušenosti jdou ruku v ruce s profesionálním a individuálním přístupem. Každý klient má osobního makléře, který se mu maximálně věnuje.

Bydlet můžete, jak dlouho chcete
Klientům nezáleží jen na lokalitě, velikosti bytu a jeho vybavení, ale také na možnosti volby délky pronájmu. Na webových stránkách happyhouserentals.com se zájemce může dozvědět víc i o možnosti využití kompletního realitního servisu pronájmu bytů v Praze v délce trvání od dvou do sedmi měsíců v lokalitě Praha. Všechny byty jsou kompletně zařízeny, včetně povlečení, ručníků či nádobí.

Přejít nahoru