VAŠI KOUPELNU PERFEKTNĚ VYBAVÍME!

Koupelny už dávno nejsou „popelkami“ interiérů jako v dávných dobách. Také už neslouží pouze k hygieně a očistě těla, ale zároveň se toužíme v příjemném prostředí koupelny uvolnit a zrelaxovat. Každá koupelna je tedy velice důležitou součástí bydlení, ať už žijete v rodinném domku nebo panelovém bytě, a rozhodně si zaslouží kvalitně zařídit. Veškeré moderní vybavení všem zákazníkům nabízejí Koupelny Praha. Široký sortiment špičkového vybavení pro vaši koupelnu zde pořídíte za super ceny!

Pro malou i větší koupelnu

Není vůbec důležité, jak velká je místnost, v níž se koupete a myjete. V koupelnovém studiu Čero pořídíte kvalitní produkty do koupelen různých rozměrů a stylů. Neexistuje výrobek či koupelnový doplněk, který byste v bohatém sortimentu zboží Koupelny Praha nenašli. Sháníte sanitární keramiku, například klasické nebo zápustné umyvadlo? Neváhejte navštívit koupelnové studio Čero. Zkušený tým odborníků vám pomůže s výběrem veškerého zboží. Ať už si chcete pořídit moderní toaletu, bidet, koupelnový pisoár nebo praktický a prostorný mramorový pult.

Prvotřídní zboží od kvalitních dodavatelů

Koupelny Praha svým zákazníkům nabízejí velmi kvalitní zboží, z dílen špičkových výrobců. Zakoupit si můžete luxusní sanitární keramiku, ale i produkty jednoduššího designového provedení – tak, aby vše ladilo se stylem koupelny, o níž tajně sníte. Pro lepší představu bude na vaše přání vytvořen 3D grafický návrh, a můžete využít i možnosti sjednání kompletní realizace koupelny na klíč.

Pestrý výběr toho nejlepšího…

Vaše koupelna, v níž budete se členy rodiny trávit mnoho času a možná ji budou používat i vaši hosté, si rozhodně zaslouží to nejlepší, co na dnešním trhu s koupelnovým vybavením a doplňky existuje. Koupelnové studio Čero zákazníkům nabízí pestrý sortiment zboží, včetně sprchových zástěn a boxů, obkladových lišt, vodovodních baterií, koupelnových topení apod. Bohatá nabídka zahrnuje také vany, včetně hydromasážních, a veškerý nábytek do koupelen. Výhodně zde nakoupíte, ať již plánujete klasickou koupelnu nebo sníte o jejím atypickém řešení.

Přejít nahoru