AUTOŠKOLA SAZIMA PRAHA – VÝUKA S GARANCÍ VYSOKÉ ÚSPĚŠNOSTI

Tlačí na vás zaměstnavatel, abyste si „udělali“ řidičák? Už vás nebaví jízda do práce hromadnou dopravou? Přihlaste se do autoškoly s kvalitní výukou, výcvikem a precizní přípravou před zkouškami pro získání řidičského oprávnění pro osobní vůz. Autoškola Praha všem zájemcům nabízí levnou, avšak velmi profesionální výuku, výcvik, školení i kondiční jízdy. Chcete-li obdarovat kurzem v autoškole své blízké, máte i tuto možnost. Tým autoškoly AMS Praha vám na požádání vystaví pěkný dárkový poukaz, který můžete věnovat třeba některému z členů vaší rodiny. Poukaz lze uplatnit jak na výcvik, tak i kondiční jízdy.

Kvalitní služby za výhodné ceny v Autoškole Praha

Autoškola Praha vás naučí řídit osobní automobil (skupina B) s automatickou, ale i manuální převodovkou s klasickou řadicí pákou. Zásady bezpečné jízdy předají zkušení instruktoři ženám a mužům, kteří upřednostňují spolehlivý jízdní styl a pohodlí, ale i mladým řidičům vyznávajícím sportovní styl jízdy. Autoškola dále všem zájemcům nabízí školení řidičů – referentů, a to v moderní učebně nebo přímo v prostorách klienta, který si kurz objedná. Součástí portfolia služeb Autoškoly Praha je rovněž možnost absolvovat kondiční jízdy v naší hlavní metropoli i jejím okolí.

Individuální program, vstřícné jednání

Autoškola Praha klade důraz na individuální jednání s každým klientem. Absolvovat můžete osobní výuku i výcvik VIP, kdy je možné se přizpůsobit vašim konkrétním požadavkům v čase výuky i délky kurzu. Jde-li o kondiční jízdy, můžete je absolvovat vlastním, ale také autoškolovým osobním automobilem. Výhodou je, že vozidlo můžete během výcviku využít například k přepravě do zaměstnání, do nákupních center nebo na chatu.

Hlavní zásady výuky – trpělivost, pohodová atmosféra v pražské autoškole

Předností této autoškoly jsou také zásady, které při výuce tým profesionálních instruktorů uplatňuje. Při nácviku řidičského umění je velmi důležitá jak trpělivost učitelů autoškoly, tak i píle žáka. Při výuce panuje pohodová atmosféra a tempo je přizpůsobeno schopnostem každého žáka. Nejde jen o to připravit vás na závěrečné zkoušky. Autoškola AMS Praha a její tým vám rád předá něco víc! Do budoucna si odnesete zásady bezpečné a spolehlivé jízdy, která vás pohodlně přepraví do cíle vaší cesty.

Přejít nahoru