Nejkvalitnější komíny jsou jednoznačně od firmy SCHIEDEL

Chystáte se do stavby komínu v novostavbě? Provádíte rekonstrukci topení Vašeho domu? Zajímá Vás problematika týkající se komínových systémů?  M8te spoustu otázek? Pak je nejjednodušší vše probrat s opravdovými profesionály. Firma SCHIEDEL je specialistou přes komíny již více než 65 let, zabývá se jejich vývojem a testováním komponentů. Všichni ve firmě ví, že komín byl, je a bude vždy srdcem každé stavby. Komínové systémy SCHIEDEL, s těmi se nikdy nemůžete splést.

Komínové systémy od firma SCHIEDEL jsou na celý život

Ano, pro společnost SCHIEDEL není opravdu postavit kvalitní komín žádný problém. Moderní komínové systémy jsou důležitým technickým zařízením, které významně ovlivňuje provozní bezpečnost a účinnost otopové soustavy, ekonomiku vytápění a standard bydlení. Aby komíny kvalitně fungovali, je důležité mít důkladně promyšlené všechny detaily. Veškeré komíny od společnosti SCHIEDEL musí naplňovat firemní motto. Jistota – Pohoda – Nezávislost.

Jaké komíny jsou nejlepší pro Vás?

 

Komíny SCHIEDEL si můžete vybrat z několika základních typů: Absolut jsou univerzální komíny vhodné pro všechna paliva a typy spotřebičů, díky svým vlastnostem se stávají ideálním řešením do nízkoenergetických domů. Komíny Uni Plus jsou použitelné pro všechna paliva, tepelná izolace je však zhotovena z minerálně vláknitých rohoží. Avant Primo je typ komínů vhodný pro připojení otevřených i uzavřených spotřebičů a je použitelný i v přetlakovém provozu. A konečně, komíny Multi, ty umožňují vytvořit společný komínový systém až pro deset spotřebičů. V nabídce společnosti SCHIEDEL jsou i komíny Kerastar, univerzálně použitelné pro běžné spotřebiče a jsou určeny na všechny druhy paliv. ICS komíny jsou ideálním řešením pro běžné a kondenzační spotřebiče. To však není vše. Firma SCHIEDEL pro Vás připravila i moderní komíny z nerezové oceli nebo keramiky.

 

Kontaktujte firmu SCHIEDEL a vše nezávazně proberte dopředu s jejich odborníky, a to ještě dnes. Váš komín si péči zaslouží, vždyť slouží celé Vaší rodině.

 

 

Přejít nahoru