Trvalá depilace pomocí ultrazvuku a světla

Trvalá depilace, která nebolí? To je trvalá depilace pomocí světla IPL a ultrazvuku. Využijte skvělé možnosti zbavit se chloupků bez bolesti a mějte sametově hladkou pokožku. Jak tato šetrná depilace probíhá? Seznamte se s unikátní hlavicí RF Light Platinum!

  • strong>světelná energie z paprsků je zachycena melaninem
  • papila vlivem tepelného šoku atrofuje
  • strong>ultrazvuk zároveň působí na jemné vlásečnice vyživující papilu
  • kombinace světla a ultrazvuku spolehlivě degeneruje papilu

Trvalá depilace touto skvělou metodou zajistí úžasně hladkou pleť a učiní Vás neodolatelně žádoucí. Objednejte se na trvalou depilaci nyní!

Brazilská depilace pro krásu v nejintimnějších partiích

Brazilská depilace pomocí revoluční hlavice RF Light Platinum si získává stále větší oblibu. Proč jsou brazilské depilace tak žádané? Především se každá žena snaží být žádoucí i v těch nejintimnějších partiích. Je to nejen krásné, ale také komfortní a hygienické. Zapomeňte na bolestné vytrhávání chloupků! Nejúčinnější metoda brazilské depilace pomocí bipolárního ultrazvuku je mimořádně šetrná k Vaší pokožce. Dopřejte si brazilskou depilaci bez bolesti!

Kavitace Praha se zaručenými výsledky. Jak na to?

Kavitace Praha s úžasnými výsledky, které jsou vidět téměř ihned? Chcete být krásně štíhlá a elegantní? To jsou kavitace Praha pomocí revoluční hlavice RF Light Platinum. Co Vám přinese tato unikátní a stoprocentně šetrná procedura?

  • redukce velikosti a rozsahu hydrofilních buněk (celulitida)
  • přirozený odchod tuku z těla přes lymfatický systém
  • vitalizace vazivové tkáně
  • aktivace lymfatického systému, celkové pročištění organizmu

Kavitace Praha zbaví Vaše tělo nejen přebytečného tuku, ale vyplaví z organizmu také spoustu toxinů a škodlivých látek. Budete mít nejen perfektní postavu, jakou jste si vždy přála, ale budete se cítit opravdu v pohodě a báječné kondici. Objednejte se na profesionální kavitace Praha!

Přejít nahoru