Pohřební služba Praha

Pokud hledáte pomocnou ruku v těžké životní chvíli, kdy je třeba zařídit poslední rozloučení se zesnulým, je právě pohřební ústav Pegas tím spolehlivým partnerem, o kterého se můžete opřít. Pohřební služba Praha od této společnosti zaručuje důstojný obřad plný decentní pokory a úcty, přesně tak, jak je to v takových složitých okamžicích třeba.
Kompletní pohřební služba Praha
Pohřební služba Praha pohřebního ústavu Pegas nabízí široký rozsah služeb. Uspořádá všechny varianty pohřbů, zajistí převoz zesnulého v ČR i ze zahraničí. V nabídce pohřebních služeb Praha se nachází i služby doplňující jako nabídka pohřebního zboží a výroba smutečních oznámení či vsypy, rozptyly a uložení urny.
Nadstandardní pohřební služba Praha
Pohřební ústav Pegas nabízí i nadstandardní pohřební služby Praha jako je zajištění oděvu pro zesnulého, objednávka luxusních rakví, balzamování a konzervace. Každému, kdo by měl o jejich služby zájem, zaručuje pohřební ústav Pegas možnost uspořádat pohřební obřad přesně tak, jak si to přejí pozůstalí, nebo jak si to před smrtí přál nebožtík.
Splátkové platby a „ekonomický pohřeb“
Díky svým zkušenostem může Pegas zákazníkům poskytnout i profesionální poradenství a finanční pomoc. V nabídce pohřební služby Praha se nachází rozličné možnosti splátkových plateb za pohřeb i tzv. „ekonomický pohřeb“. Protože každý člověk si zaslouží důstojný pohřeb a naší úctu a pokoru při jeho vyprovázení na poslední cestu.
Pohřební služba Praha – opora v nejtěžších chvílích
Hledáte oporu a radu? Podívejte se na stránky společnosti Pegas, pohřební služby Praha. Naleznete tam vhodné a užitečné rady před objednáním pohřbu, informace a charakteristiky různých variant smutečního rozloučení. Odpovíme na všechny vaše otázky týkající se notářského řízení, sociálních dávek a dalších věcí, které jsou s pohřbem spojeny. Pohřební služba Praha pohřebního ústavu Pegas zajišťuje nepřetržitý provoz 24 hodin denně, včetně dní pracovního volna a klidu. Kontaktujte nás, nyní už nemusíte být na vše sami.

Přejít nahoru