Last minute Zakynthos

Ten, kdo miluje krásnou přírodu, zlatavé pláže a pohostinnost místních obyvatel, tomu jistě učaruje řecký ostrov Zakynthos, kam směřují zájezdy Last minute Zakynthos CK Viamare. Pro většinu návštěvníků ostrova Zakynthos je velkou atrakcí azurově modré moře a pobřeží se stovkami jeskyní a pláže s divoce rostoucími květinami.

Místo bez velkých hotelových komplexů

Snad právě pro spoustu květů a vůní je ostrov Zakynthos nazýván Květinou východu nebo Ostrovem vůní. Přestože mnoho míst na ostrově Zakynthos pohltila masová turistika, jsou tu lokality, které jsou chráněné a kam cestovní kancelář Viamare prostřednictvím nabídky last minute Zakynthos zve klienty, kteří tíhnou spíše ke komornímu prostředí bez velkých hotelových komplexů. Patří k nim destinace Xehoriati – Amoudi či Limmi Keri.

Zakynthos si drží tradiční atmosféru

Většina vesnic ve vnitrozemí ostrova Zakynthos si zachovala svou tradiční atmosféru. Místní lidé jsou pohostinní a snaží se udržet tamní tradice a kulturu. Stejnojmenné hlavní město se pyšní mimo jiné námořnickým a historickým muzeem. Právě tam vám může zajistit zájezd CK Viamare. Bližší informace o nabídce Last minute Zakynthos se dozvíte na našich webových stránkách.

Krásná příroda a chránění živočichové

Velkou vzácností ostrova Zakynthos, kterou svým klientům doporučuje navštívit Cestovní kancelář Viamare, jsou zátoky Laganas a Gerakas, kde kladou vejce chráněné želvy Caretti-Caretta. Na nepřístupném ostrově Pelouzo zase žije kolonie středomořských tuleňů.

Přejít nahoru