Bezpečnostní vložky

Vložky ke vstupům vchodovým, vnitřním, sklepů a jiných prostor jsou rozlišeny dle umístění a typu dveří. Jde o část zámku ve dveřích, kam se vkládá klíč. Bezpečnostní vložky jsou vytvořeny pro maximální zabezpečení dveří a vaši ochranu.

Bezpečnostní vložka pro dveřní zámky
Nejvíce se využívá vložek cylindrických, které jsou v naší oblasti opravdu nejrozšířenějším typem ve 3 a 4 bezpečnostní kategorii ochrany. Násilné překonání této bezpečnostní vložky je obtížné a u vykradení vysoce průkazné. Při ztrátě klíčů je nutné tuto vložku či dveřní zámek vyměnit, překódovat, záleží na vybraném modelu.

Záruka spolehlivosti s bezpečnostními vložkami Adlo
Bezpečnostní vložka slouží k uzamykání a zajištění dveří a proti neoprávněným pokusům ke vniknutí do nemovitostí. Úroveň zabezpečení, odborná montáž a přirozená manipulace tvoří bezpečnostní zámky do dveří. Nabídka Adlo pro vás zajistila značkové a kvalitní produkty bezpečnostních vložek a zámků do dveří. Dodávaná balení obsahují bezpečnostní vložky a dále sadu originálních 5 klíčů.

Pořiďte si bezpečnostní zámky do dveří
Při výběru pečlivě čtěte podrobný popis, zvažte příslušné parametry a stanovte si stupeň zabezpečení, do kterého chcete investovat, dle těchto požadavků vybírejte. Nevíte-li si rady, neváhejte a kontaktujte pracovníky Adlo, rádi vám pomohou a doporučí ideální typy bezpečnostních vložek pro vaše dveřní zámky. Rychlá dodávka, bezkonkurenční ceny, bezpečnostní zámky do dveří na našich stránkách.

Přejít nahoru