Správa nemovitostí Praha

Naše realitní kancelář Happy House Rentals, s.r.o. vám nabízí mimo základní poskytované služby, jakými jsou prodej a pronájem bytů, rodinných domů, činžovních a řadových domů, nebytových prostor a pozemků, také další důležitou činnost – správa nemovitostí Praha.

Správa bytů a rodinných domů
Pokud máte v Praze či blízkém okolí byt či dům, který nabízíte ke krátkodobému či dlouhodobému pronájmu, nabízíme vám naše služby v rámci správy nemovitostí. V současné době se v rámci správy nemovitostí staráme o více než 100 bytů a domů. Zodpovědný a profesionální přístup našich pracovníků si získal vysokou oblibu zejména u majitelů nemovitostí žijících v zahraničí.

Komfort při pronájmu a správě nemovitostí
Samozřejmě nemovitostí, které máme v naší správě, nabízíme našim klientů a zájemcům o bydlení, vždy přednostně. Navíc neplatíte žádný poplatek za správu bytu, dokud není pronajat. Také za vás zajistíme kompletní soupis inventárního majetku patřící k bytu či domu. Veškeré opravy a údržby bytu zajišťujeme 24 hodin denně, včetně úklidu, výměny ložního prádla apod. Další nezbytné činnosti spojené s pronájmem bytů, jakými jsou např. přehlášení účtů na elektřinu, plyn, internet či televize, za vás vyřídíme.

Nechte vaše starosti na profesionálech, kteří si s tím hravě poradí!

Přejít nahoru