Správa domů Praha

Máte ve svém majetku byt či dům k pronájmu a nebaví vás neustálé starosti s novými podnájemníky? Využijte služeb realitní kanceláře Happy House Rentals, s.r.o. a nechte vše na profesionálech! Máme mnohaleté zkušenosti v oboru nejen prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů či nebytových prostor, ale také správa domů je pro nás důležitou součástí portfolia nabízených služeb.

Správa domů vám ušetří čas i starosti
V rámci služby správa domů Praha nabízíme veškeré činnosti spojené s pronájmem krátkodobým či dlouhodobým vašeho bytu či domu. Jedná se zejména o zajištění profesionálních fotografií, které poté vystavujeme na našem portále www.happyhouserentals.com a tím vám zajistíme rychlý a bezstarostný pronájem. Samozřejmě poplatek za správu se neplatí, dokud byt či dům není pronajat, navíc poskytujeme klientům slevu ve výši 20 % na tuto provizi za zprostředkování. Také pokud máte více nemovitostí, jedná se samozřejmě o individuální nastavení cen pro správu.

Důležité činnosti spojené s pronájmem
Mezi další činnosti, které v rámci správy domů poskytujeme je například kompletní soupis veškerého inventáře bytu či domu, kontrola při nastěhování a vystěhování nájemníka, pravidelné kontroly stavu bytu, vybírání nájmu a držení kauce + podklady pro účetnictví. Poskytujeme také 24 hodinový servis pro opravy a údržbu bytu, možnost zajištění úklidu včetně výměny ložního prádla a úklidu společných prostor, přehlašování účtů za elektrický proud, plyn, televizi, internet apod. Není problémem se domluvit na jakýchkoli dalších doplňkových službách.

Sjednejte si schůzku
Veškeré náležitosti s vámi probereme podrobněji u nás v kanceláři, kde dohodneme podmínky a poskytneme vám samozřejmě také právní poradenství.

Přejít nahoru