Poznávací zájezd

Bonjour, madam France!

Prý Francouzky netloustnou a o Francouzích se pro změnu tvrdí, že jsou dobří milovníci. Nakolik jsou tato tvrzení pravdivá, nelze spolehlivě odpovědět. Co však je jisté, že Francie má neodolatelné kouzlo a šarm. Stačí vyslovit následující názvy: Paříž, Provence, Champagne nebo riviéra. Jistě se vám vybaví obrazy z divácky úspěšných filmů všech období kinematografie, vůně levandule, chuť bublinek a pocit hřejivého slunce.

Poznávací zájezdy Francie

Nějak se vám to všechno neslučuje s tím, kde právě jste a co prožíváte? Není nic snazšího než vyrazit za zážitky. Jako první krok stačí zadat do internetového vyhledávače spojení: poznávací zájezdy Francie. Nabídky cestovních kanceláří jsou rozsáhlé.

S průvodci, kteří Francii dokonale znají, se můžete vypravit do všech výše jmenovaných destinací, ale poznat i mnohem více. Své kroky můžete směřovat také do Normandie, Pikardie či Gaskoňska, jemuž se přezdívá zelené srdce Francie. Nečekané zážitky nabízí rovněž návštěva sopečného kraje Auvergne, Savojské Alpy nebo divoká příroda ostrova Korsika.

Kdy na poznávací zájezd do Francie?

K nejpříhodnějším obdobím, která jsou vhodná nejen k poznávacím zájezdům do Francie, patří obvykle jaro a podzim. Není příliš horko, ale ani vás netrápí chlad. Jarní měsíce oplývají bohatou škálou barev květů, podzim zase nabízí řadu chutí čerstvých plodů. Stačí si jen vybrat, jestli na francouzském venkově budete obdivovat lány vonných květů posléze využitých v parfémářském průmyslu, nebo se se sklánějícími podzimními paprsky dáte do ochutnávky proslulého burgundského vína a pravého šampaňského.

Přejít nahoru