Vchodové bezpečnostní dveře

Vchodové dveře neplní pouze funkci vstupní, ale také musí splňovat určitá kritéria bezpečnosti, zejména pokud vám jde o bezpečí vás, vaší rodiny a vašeho majetku. Adlo.cz vám nabízí jedny z nejbezpečnějších typů vchodových dveří, které jsou na trhu k dispozici.

Moderní technologie pro vaše bezpečí
Mechanismus pro vchodove bezpečnostní dveře je mnohem složitější ke zneužití a násilnému vniknutí. Již tento viditelný mechanismus odradí „nezvané hosty“. Dále mají posíleny minimálně 6 „slabých“ oblastí, kterými je možno často obyčejné dveře narušit. Jedná se např. o celou plochu dveří, kterou lze porazit. Mezi další slabá místa patří panty, zárubně, zámky, klíče a vložky. Vyberte si proto také další příslušenství, které pomůže váš byt či dům zabezpečit mnohem intenzivněji.

Vchodové dveře na míru
Pokud již máte vybraný konkrétní typ dveří, navštivte naše webové stránky a prostřednictvím kontaktního formuláře si objednejte ty pravé, následně vás budeme kontaktovat pro upřesnění podmínek objednávky. Pokud však nevíte, které dveře jsou pro vás vhodné, navštivte naši podnikovou prodejnu, kde vám náš vyškolený personál rád a ochotně poradí s výběrem dveří, které budou odpovídat vašim požadavkům. Poté vás navštívíme pro přesné zaměření dveří a následně je necháme vyrobit pro vás na míru. Až budou vaše vchodove bezpečnostní dveře hotové, proběhne instalace dveří.

S Adlo.cz se již nemusíte bát o svůj majetek!

Přejít nahoru