Víkendové pobyty pro dva

Odpočiňte si od starostí všedního dne v srdci Krkonoš a načerpejte se svou drahou polovičkou, kamarádkou nebo někým blízkým nové síly. Nechte se hýčkat a rozmazlovat v Hotelu Aurum v rámci nabídky víkendové pobyty pro dva.

Hotel Aurum v Černém Dole zve zamilované
Připravili jsme pro Vás nabídku, která Vás nadchne. Víkendové romantické pobyty pro dva! Prožijte se svým protějškem víkend v Černém Dole, který se Vám vryje do paměti. Naše romantické víkendové pobyty můžete věnovat jako originální dárek, kterým určitě zabodujete.

Romantické menu
Svůj víkendový pobyt pro dva v Hotelu Aurum započnete Welcome drinkem, kterým máme na mysli lahev sektu. Na pokoji budete mít připraven koš s ovocem, kde si své oblíbené najde každý. Snídaně bude ve stylu švédských stolů, včetně teplého i studeného bufetu. Večeře při svíčkách je v takovémto víkendu samozřejmostí, u stolu Vás také pohostíme lahví dobrého vína. Čeká Vás také hodinová návštěva sauny, která je jako stvořena pro relaxaci.

Víkendový pobyt, na který nezapomenete
K tomuto skvělému romantickému balíčku nabízíme slevy, které se opravdu vyplatí. Využijte slevu na masáže, sportovní aktivity, zapůjčení kol, skipasů, wellness procedury a další. Vezměte svou spřízněnou duši na víkend plný romantiky, relaxace a společně strávených chvil. K dispozici Vám je také balíček s názvem „Zimní romantika pro dva“, která je specifická procedurami v balneu či servírováním kávy, čaje a desertu přímo na pokoj.

Nechejte se hýčkat na víkendových pobytech pro dva v Hotelu Aurum!

Přejít nahoru