Policové vozíky od firmy Regaz

Policové manipulační vozíky vyrábíme v mnoha rozměrových řadách s výškově přestavitelnými policemi, které mohou být ocelové nebo dřevěné – multiplex. Vozíky jsou konstrukčně a stabilizačně výborně odladěny tak, aby bylo eliminováno riziko převrácení a tím poškození přepravovaných předmětů. Manipulační policový vozík lze osadit plastovými boxy, nebo i šikmými policemi. Dodáme vozíky do skladu, do dílny, do provozu i na míru. Kromě standardních gumových koleček lze policové vozíky vybavit nylonovými, nafukovacími, vodivými, polyuretanovými, nešpinivými a elastickými gumovými kolečky.

Policové vozíky jsou nenahraditelné v dílně nebo provozu při opakované manipulaci s velkým množstvím polotovarů i finálních výrobků. Nabízíme Vám policové vozíky s přestavitelnými policemi nebo můžete vybírat z nabídky policových vozíků se zásobníky. Maximální nosnost policových vozíků se pohybuje v rozmezí od 250 kg do 500 kg. Na všech policových vozících jsou použity odolná kolečka s černou gumovou obručí na kuličkových ložiskách. Profesionální provedení manipulační techniky Fami zaručuje u vozíků vysoké nosnosti a dlouhou životnost.

Policové vozíky se zásobníky

Standardní barevné provedení policových vozíků se zásobníky je modrá RAL 5012 nebo zelená RAL 6011. Tyto policové vozíky lze také rovnou objednat včetně plastových boxů.
Více policové vozíky se zásobníky dodáváme v kovové úpravě polic. K dispozici je libovolná sestava stohovacích plastových zásobníků. Při výběru policového vozíků můžete volit z variant sklonu polic. Aktuálně nabízíme police rovné nebo šikmé.

Policové vozíky s přestavitelnými policemi

Policové vozíky s přestavitelnými policemi jsou vyráběny v pěti různých velikostech odkládací plochy. Výhodou těchto policových vozíků je vysoká variabilita ve smyslu přestavení jednotlivých polic co do pořadí a výškové rozteče tak, aby nastavení dokonale odpovídalo Vašim aktuálním potřebám. Výška vozíků s přestavitelnými policemi se pohybuje od 945 do 1425 mm. Všechny policové vozíky jsou vybaveny 2 otočnými gumovými kolečky s brzdami a 2 pojezdovými gumovými kolečky o průměru až 200 mm.
Policové vozíky stejně jako jiné dílenské vozíky nakupujte bezpečně u odborníků na www.regaz.eu.

Přejít nahoru